Dynamisch en veelzijdig.

Salamat Timmerwerken is een dynamisch bouwbedrijf, met een persoonlijke aanpak van zaken. Salamat Timmerwerken richt zich op de markt  van nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud, voor zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers.

Onze dagelijkse werkzaamheden voor particuliere opdrachtgevers bestaan uit alle voorkomende verbouwingen in- en rond de woning; van het verbouwen van een badkamer, tot het uitbreiden van een woning tot het nieuwbouwen van een woning. Tevens werken wij voor ontwikkelaars, beleggers, VvE’s en semi-overheids instanties.

Naast onze bouwactiviteiten verzorgen wij ook omgevingsvergunningen  (bouwvergunningen) en haalbaarheidsstudies, waardoor wij een volledig dienstenpakket kunnen aanbieden voor het gehele bouwproces.

Ruim 35 jaar ervaring.

Salamat Timmerwerken heeft een gecombineerde ervaring van meer dan 35 jaar in veel verschillende disciplines van de bouwsector; van timmerwerk op maat tot architectuur en van overheidswerk tot bouwmanagement. De gevarieerde werkervaring in combinatie met het brede opleidingsprofiel vormt de achtergrond van Salamat Timmerwerken en zorgt voor innovatieve oplossingen en een breed aanbod aan diensten.

Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling en zodoende verzorgen wij naast het bouwen zelf ook de benodigde omgevingsvergunningen (bouwvergunningen) en overleggen met de gemeente.

Vrijblijvend advies en offerte

voor zowel ontwerp, omgevings-vergunning (bouwaanvraag) als de uitvoering.

Zeer betrokken.

We denken graag mee over de haalbaarheid en mogelijkheden van uw bouwplan.

Vakkundigheid

Vakwerk met oog voor detail – we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Persoonlijk contact

Geen tussenschakels, maar een vast en persoonlijk aanspreekpunt.

Garantie

Afspraak is afspraak! Wij garanderen dat de klus wordt opgeleverd zoals dit is afgesproken.

35 Jaar ervaring

We beschikken over een gecombineerde ervaring  in verschillende disciplines van de bouwsector.

© Copyright 2018 - Salamat Timmerwerken